Laurestes

Ontbijten bij Laurestes in Nieuwpoort. Een ware beleving.

All happiness depends on a leisurely breakfast.

Proeven van een kleurrijk ontbijt in onze weelderige ontbijtruimte tussen 8 uur en 10u30. Het ontbijt is het hoogtepunt van uw dag! Lekker, gezond en vers. In ons prachtige kader herleeft de nostalgie van het vroegere Nieuwpoort. De atmosfeer bezorgt u een tweede thuisgevoel en u kan er gezellig tafelen met uw geliefde, vrienden of familie. Dit met uitzicht op de tuin, omringd door groen en sereniteit.  

Het ontbijt is een verrukkelijke belevenis die bestaat uit enerzijds een heerlijke variatie from the counter en anderzijds bijkomende huisbereide gerechten from the kitchen.

From the counter biedt u een uitgebreide selectie aan seizoensgebonden fruit, homemade yoghurt variatie, dagverse verrassende gebakjes van het huis en keuze uit sinaasappelsap, detox juice of smoothie. Aan tafel wordt u verwend met heerlijke selectie aan kazen en charcuterie, bakery basket, huisgemaakte confituren, koffie en/of thee. Daarnaast kunt u kiezen uit een selectie sidedishes waar regelmatig een nieuwe twist aan wordt gegeven.  

Iedereen is welkom om bij ons een ontbijt te nuttigen.

BEKIJK ONZE MENUKAART

Reserveren via contactformulier
of bel naar +32 494 82 77 66

Openingsuren: 8u tot 10u30
Buiten schoolvakanties dinsdag en woensdag gesloten. Feestdagen en vakantiedagen doorlopend open.