Laurestes

English afternoon tea in Laurestes.

Een combinatie van een Engelse Afternoon Tea en het vier-uurtje zoals we die kennen, waar het woord “gezelligheid” centraal staat.

Een moment van samen zijn, ultieme verwennerij en het spenderen van een gezellige middag, niet ontbrekend… een warm kopje thee (of koffie) en veel lekkers! Een zondagse activiteit waar u samen komt met vrienden, familie en geliefden of het vieren van speciale gebeurtenissen.

Bekijk de High Tea Menu

Aurélie

Afternoon tea is mijn favoriete manier van eten en samenkomen. De hele middag kletsen met vriendinnen onder het genot van een heerlijke kop thee, zoetigheid en hartige hapjes. Dat zijn de momenten die we moeten koesteren.

Ik hou van het gevoel van kalmte en rust en de warme gezelligheid, die ik graag overbreng aan mijn gasten. Een afternoon tea vormt de ideale gelegenheid om oud porselein en antiek glaswerk naar boven te halen. Mijn passie kunnen delen met anderen geeft mij voldoening en vreugde.

Bij deze nodig ik u met veel plezier uit, voor een gezellige namiddag en verras ik u met een elegante étagère vol met onweerstaanbare lekkernij.

Dagverse lokale producten tover ik, op ambachtelijke wijze, om tot overheerlijke Engelse traditionele lekkernijen. De afternoon tea bestaat uit hartige hapjes en fingersandwiches, verse ovengebakken scones en een variatie aan smakelijke desserts. Een waar genot waar u meteen van zult watertanden.

Proef, ervaar en vooral geniet!

Locatie

Verras vrienden of familie met een originele English Afternoon Tea in Villa Laurestes. Ontdek de geneugten van deze eeuwenoude traditie en laat uw vrienden mee ontdekken.

Reserveren via contactformulier
of bel naar +32 494 82 77 66

Ik organiseer “Afternoon Tea Moments” op zondagen doorheen het jaar van oktober tot juni. Jullie zijn welkom van 13.00 tot 16.00. Ontdek alle beschikbare data en plan jullie gezellige middag in Villa Laurestes!

Ik kijk uit jullie goed te verwennen en dierbare thee-momenten te creëren! Ontdek onze beschikbare data