Laurestes Nieuwpoort

Afternoon Tea genieten bij u thuis.

Met veel inspiratie en goesting begin ik aan een nieuw avontuur en kan/mag ik u eindelijk met trots mijn nieuw concept voorstellen:

Afternoon Tea at home!

Een jong en dynamische catering bestaande uit heerlijke ambachtelijke afternoon tea delights. Denk maar aan de fingersandwiches, verse ovengebakken scones met homemade clotted cream en onweerstaanbare desserts voor elke gelegenheid. De afternoon tea wordt geserveerd met een eigen creatie van huisgemaakte koude en warme thee’s. 

Een moment van samen zijn, ultieme verwennerij en het spenderen van een gezellige middag, niet ontbrekend… een warm kopje thee en veel lekkers! Een activiteit waar u samen komt met vrienden, familie en geliefden of het vieren van speciale gebeurtenissen.

BEKIJK DE HIGH TEA MENU

Aurélie

Afternoon tea is mijn favoriete manier van eten en samenkomen. De hele middag kletsen met vriendinnen onder het genot van een heerlijke kop thee, zoetigheid en hartige hapjes. Dat zijn de momenten die we moeten koesteren.

Ik hou van het gevoel van kalmte en rust en de warme gezelligheid, die ik graag overbreng aan mijn gasten. Een afternoon tea vormt de ideale gelegenheid om oud porselein en antiek glaswerk naar boven te halen. Mijn passie kunnen delen met anderen geeft mij voldoening en vreugde. U wordt verrast met een elegante etagère vol met onweerstaanbare lekkernij en warm kopje huisbereide thee.

Dagverse lokale producten tover ik, op ambachtelijke wijze, om tot overheerlijke Engelse traditionele lekkernijen. De afternoon tea bestaat uit hartige hapjes en fingersandwiches, verse ovengebakken scones en een variatie aan smakelijke desserts. Een waar genot waar u meteen van zult watertanden.

Proef, ervaar en vooral geniet!

Ontdek de verschillende concept mogelijkheden:

Het klaarzetten van een theetafel op maat voor iedere gelegenheid. (vanaf 12 personen)

Wat kunt u verwachten van de Theetafel?
Theebar met koude en warme infusies en thee’s, een ideale gelegenheid voor uw feest, open huis of vernissage.

Uw gasten genieten met alle zintuigen van een mooi aangeklede theetafel en een passend assortiment van zoete en hartige hapjes, samengesteld volgens uw voorkeur.

Verras vrienden of familie op een originele manier.

Privé Afternoon Tea in eigen huis. (vanaf 12 personen)

We staan in voor de bediening aan tafel om uw genodigden volop in de watten te leggen en hen comfortabel te laten genieten van deze extra service. Graag creëer ik voor u een unieke setting zodat u optimaal kan genieten van het samenzijn met uw aanwezige familie, vrienden of gasten. Met oog voor detail wordt uw tafel perfect aangekleed en vormt deze ook meteen het pronkstuk van de dag. Zeg nu zelf, het oog wilt toch ook wat…

Wat kunt u verwachten?

Ontvangst met een theeaperitiefje, diverse fingersandwiches, hartige scones met chutney, zoete scones met huisgemaakte confituur, clotted cream en lemon curd, en Engelse patisserie.

Deluxe Afternoon Tea basket (vanaf 6 personen)

Wat zit er allemaal in?

Geniet van een gezellige Afternoon Tea met onze Tea basket:

— Infusie van thee’s
— Diverse fingersandwiches
— Hartige scones met chutney
— Warme scones met clotted cream, lemon curd en confituur
— Assortiment desserts

Wat kost een Deluxe Tea basket?

Een box voor 2 personen heb je al voor €50,00. Op te halen of gratis levering regio Nieuwpoort, Koksijde, De Panne, Veurne.

Leveren in een andere regio? Contacteer ons even en we bekijken samen de mogelijkheden.

Bestellingen op aanvraag kunnen tot 7 dagen op voorhand besteld worden.
Wij rekenen een leveringskost aan van EUR 0,55/km boven de 10 kilometer.

“Afternoon Tea Moments” in Villa Laurestes

Sporadisch organiseren we zelf Afternoon Tea middagen waar je samen met vrienden en familie kan komen genieten van een traditionele English Afternoon Tea. Onze Afternoon Tea’s gaan door in Villa Laurestes, waar we jullie kunnen verwennen tussen 13u30 en 16u00. Ontdek onze beschikbare data en plan jullie gezellige middag in Villa Laurestes!

ZIE HIER ONZE HIGH TEA MOMENTS

Reserveren via contactformulier
of bel naar +32 494 82 77 66

Wij kijken uit jullie goed te verwennen en dierbare thee-momenten te creëren!  We beantwoorden al uw vragen met plezier.

Ook een offerte aanvragen kan snel en makkelijk via reservations@laurestes.be

Hopelijk tot binnenkort.

Smakelijke groetjes,
Aurélie Ghys