Laurestes Nieuwpoort

Contacteer Laurestes

Laurestes is gesitueerd centraal tussen Nieuwpoort Stad en Bad, recht tegenover een van de grootste jachthavens van Europa Stoms Harbour. Tweeduizend plezierboten zorgen voor een indrukwekkend zicht en beschikt over een prachtige promenade die uitloopt tot het staketsel van Nieuwpoort. Het huis ligt op 10 minuten wandelafstand van Nieuwpoort stad en 20 minuten via de promenade van de zeedijk. Recht tegenover Laurestes heeft u de tramhalte Cardijnlaan en verbindt zich met de Belgische kuststrook.  

Met de auto:

Nieuwpoort bevindt zich op 10 min rijden van de autosnelweg E40. Daarnaast bent u op een halfuurtje met de auto in Brugge centrum.

U maakt  bij voorkeur ter plaatse gebruik van een gratis parking langs de baan voor het huis of op onze parking (beperkt). Recht tegenover heeft u ook de parking van Storms Harbour die ook niet-betalend is.

Met het openbaar vervoer:

Onze boutique B&B is gemakkelijk te bereiken via de tram; schuin tegenover bevindt zich de tramhalte “Cardijnlaan”, enkele stappen van Laurestes.


> BEKIJK LOCATIE OP DE KAART

Voorwaarden check-in/check-out:

Check-in : vanaf 16.00
Check-uit : tussen 8.30 – 10.30  

Contacteer ons

Albert I Laan 1
8620 Nieuwpoort

+32 494 82 77 66
reservations@laurestes.be

Heeft u problemen of vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, via het contactformulier. Wij beloven u zo snel mogelijk terug te contacteren.