Laurestes Nieuwpoort

Onze slaapkamers

“Wake up and smell the coffee”

Het vakantiehuis Villa Laurestes beschikt over 4 kamers, ingericht met heldere kleuren en warm van karakter. Iedere kamer is uniek en heeft een gezellige atmosfeer die uitkijkt op de tuin en/of Storms’ Harbour. Ze bieden u de gelegenheid om helemaal tot rust te komen.

Elke kamer is voorzien van een privébadkamer, toilet, flatscreen tv en wifi. U vindt er alles wat u nodig hebt: zithoek, voldoende ruimte, handdoeken én haardroger.

Onze leefruimte

Together is our favorite place to be.”

Onze leefruimte bestaat uit 2 aparte zitgedeeltes en een zeer ruim eetgedeelte met prachtig zicht op de tuin. Wanneer het zonnetje aanwezig kunt u als het ware heerlijk genieten op ons terras en de imposante binnentuin. De woonkamer omvat een TV-hoek en lounge gedeelte als een gezellige leeshoek of als een prachtig decor voor een warm kopje thee.

De atmosfeer bezorgt u een tweede thuisgevoel. Dit met uitzicht op de tuin, omringd door groen en sereniteit.  

Onze keuken

People who love to eat are always the best people.”

De keuken is uitgerust met een inductiekookplaat en een professionele oven. Alles is er aanwezig voor groot kookplezier. Een hobbykok kan zich hier helemaal uitleven en het genot vinden om te koken voor grote groepen! Verder is de keuken voorzien van twee grote koelkasten en een diepvries. Een wasmachine, droogkast en een professionele vaatwasmachine zijn hier aanwezig, ideaal voor grote groepen.